Pienet, alle 35 kg tilaukset edullisemmilla toimituskuluilla

14.02.2023

Päivitimme toimitushinnastoamme vuoden 2023 sesonkia varten. Nyt toimitamme alle 35 kg painavat tekonurmitilaukset vain 19,90 € toimituskuluilla kotiovellesi! Käytännössä tämä tarkoittaa enintään 6 metriä pitkiä tekonurmitilauksia. Eli esimerkiksi 2m x 3m tai vaikka 2m x 5m tilauksia. Näin pystymme palvelemaan jatkossa esimerkiksi parveke-, terassi- ja pienpiha-asiakkaita entistäkin paremmin. Toki voit halutessasi myös edelleen noutaa tilauksesi noutovarastoltamme Klaukkalasta (Nurmijärvi).

35 kilon painoraja koskee yhden tekonurmirullan painoa. Voit siis tilata myös useamman pienen tekonurmituotteen sekä myös asennustarvikkeita samalla 19,90 € toimituskululla. Edullisemmat toimituskulut lisätään automaattisesti, kun tilaat Tekonurmi postipakettina (alle 35 kg) - tuotteen. Tämän tuotteen tuotesivulta voit valita tekonurmimallin sekä pituuden. Mitat on määritelty siten, että paino jää automaattisesti alle 35 kilon.

Yli 35 kilon, eli pääsääntöisesti yli 6 metrin tekonurmitilaukset toimitamme entiseen tapaan lavarahtina asiakkaan kotiovelle. Tuotteet toimitetaan perälautanostimella varustetulla kuorma-autolla ja kuljettaja purkaa lastin auton läheisyyteen. Toki voit myös noutaa tilauksesi noutovarastoltamme Klaukkalasta (Nurmijärvi). Tilauksen teet tekonurmimallien tuotesivuilta tai voit tehdä tilauksen myös sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@greenside.fi 

Toimitus

Kun olemme käsitelleet sekä lähettäneet tilauksen, saatte seurantalinkin, josta voitte seurata toimituksen etenemistä. Kun tilaus on valmis toimitettavaksi, kuljetusyhtiö on teihin yhteydessä sopiakseen jakelusta.

Toimitamme tekonurmen myös muihin mittoihin leikattuna, kuin verkkokaupassa saatavilla olevat vaihtoehdot. Tiedustele meiltä lisää! Vastaamme myös mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Lue lisää toimituksesta ja noudosta täältä. 

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!