Toimitus/Nouto

Tekonurmirullat ovat pääsääntöisesti 2 m leveitä ja tekonurmi painaa mallista riippuen 2-3kg/m². Tilauksen kokonaispaino voi siis määrästä riippuen olla useita satoja kiloja. Tämän vuoksi tekonurmi toimitetaan lähtökohtaisesti kuormalavalle pakattuna rahtina asiakkaan kotiovelle. Kuitenkin, pienet alle 35kg painavat tilaukset on mahdollista toimittaa pakettina, jolloin toimituskulut ovat edullisemmat. Tilaukset on myös mahdollista noutaa varastoltamme Espoon Juvanmalmilta.

Toimitus rahtina

Tilaus pakataan kuormalavalle ja tuotteet toimitetaan perälautanostimella varustetulla kuorma-autolla, josta kuljettaja purkaa lastin auton läheisyyteen. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

Toimitusmaksu on kiinteä tilausmäärästä riippumatta ja toimitushinnasto on jaettu neljään vyöhykkeeseen. Valitse tilauksen yhteydessä toimitusalue. Verkkokauppa ei tunnista toimitusaluetta automaattisesti postinumeron perusteella ja tästä syystä toimitusaluevalinta täytyy tehdä erikseen tilauksen yhteydessä.  

Toimitushinnasto:
Etelä-Suomi 90,00€
Länsi-Suomi 120,00€
Itä-Suomi 130,00€
Pohjois-Suomi 160,00€

Alueiden sisältämät maakunnat ovat:
Etelä-Suomi: Uusimaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala
Länsi-Suomi: Varsinais-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa, Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa
Itä-Suomi: Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Etelä-Savo
Pohjois-Suomi: Lappi, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu

Kevyet, alle 35kg tekonurmitilaukset

Alle 35kg painavat tekonurmitilaukset on mahdollista toimittaa postipakettina kotiovelle 19,90€ toimituskuluilla. Käytännössä tämä tarkoittaa enintään 6 metriä pitkiä tekonurmikaistaleita. Eli esimerkiksi pienten terassien nurmitilaukset voivat mahdollisesti olla toimitettavissa pakettina. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

Painoraja koskee yhden tekonurmirullan painoa, ei koko tilauksen. Edullisemmat toimituskulut lisätään automaattisesti, kun tilaat Tekonurmi postipakettina (alle 35 kg) - tuotteen. 

Lisätietoja

Perille toimitettavissa tilauksissa kuljetusliike sopii asiakkaan kanssa toimituspäivän ja -ajan. Kun tilaus on lähtenyt matkaan varastoltamme, lähetämme asiakkaan sähköpostiin seurantalinkin. 

Tekonurmimatto parvekkeelle tai terassille sekä frisbeegolf heittoalusta toimitetaan pakettina kotiovelle hintaan 19.90€. Asennustarvikkeet toimitamme pakettina hintaan 19.90€.

Toimituskulut lisätään tilauksen hintaan kassalle siirryttäessä. Jos tilaat samassa tilauksessa tekonurmen sekä sen asennustarvikkeet, veloitetaan ainoastaan tekonurmen toimituskulut. 

Toimitamme kaikki tuotteet 2-5 arkipäivän kuluessa.

Hinnat sis. alv 24%.  

Nouto

Jos haluat noutaa tilauksesi varastoltamme Espoon Juvanmalmilta (Läntinen teollisuuskatu 26, 02920 Espoo), valitse toimitustavaksi nouto tilauksen maksamisen yhteydessä.

Kun olet valinnut toimitustavaksi noudon ja maksanut tilauksen, aloitamme tilauksesi valmistelun ja tilaus on noudettavissa noin kahden arkipäivän kuluessa. Olemme sinuun yhteydessä, kun voit tulla noutamaan tilauksesi.

Yhden tekonurmirullan halkaisija on n. 20-60cm neliömäärästä riippuen ja leveys rullattuna hieman yli 2 metriä.

Yhteystiedot

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, älä epäröi olla yhteydessä!
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@greenside.fi
 

 

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!