Usein kysyttyjä kysymyksiä tekonurmesta

Missä tekonurmea voi käyttää? 

Tekonurmen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja asiakkaamme ovat tilanneet meiltä tekonurmea lukuisiin eri käyttötarkoituksiin. Suosituimpia käyttökohteita ovat:
  • Pelikentät
  • Omakotitalojen piha-alueet
  • Terassit
  • Agility
  • Frisbeegolf heittoalustat 
  • Ulkokuntosalit 
  • Leikkialueet 

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Toimitamme kaikki tuotteemme 2-5 arkipäivän kuluessa.

Kuinka paljon tekonurmi painaa?

Meidän tekonurmimallit painavat 2-4kg/m2

Voinko asentaa tekonurmen itse? 

Voit! Tekonurmen asentaminen on helppoa ja olemme tehneet asiakkaitamme varten ohjeet asennusta varten. Tekonurmen asennusohjeet: https://greenside.fi/pages/tekonurmen-asennusohjeet

Onko tekonurmen leikkaaminen helppoa?

On. Tekonurmen leikkaaminen on verrattavissa minkä tahansa maton leikkaamiseen. Tarvitset vain terävän mattoveitsen.

Voiko tekonurmen asentaa sisälle? 

Tekonurmi sopii hyvin myös sisätiloihin! Sisälle tekonurmen asentaminen on todella helppoa. Asennusohjeet: https://greenside.fi/pages/tekonurmen-asennusohjeet

Miten tekonurmea tulee huoltaa?

Tekonurmea ei tarvitse varsinaisesti hoitaa tai huoltaa. Riittää, että puiden lehdet lakaisee syksyisin ja ajoittain harjaa tekonurmen vaikka tavallisella pihaharjalla.  https://greenside.fi/pages/tekonurmenhoito

Kestääkö tekonurmi talvet?

Tekonurmemme on suunniteltu Suomen haastavaan ilmastoon, eikä talven lumet ja pakkaset ole siis tekonurmelle mikään ongelma. Voit tehdä lumitöitä myös tekonurmipihalla.

Miksi täyteainehiekkaa käytetään?

Täältä voit lukea täyteaineen merkityksestä: https://greenside.fi/pages/tayteaineen-merkitys-tekonurmessa

Meidän tekonurmimalleissa voi halutessaan käyttää täyteaineena pyöreäreunaista hiekkaa. Esimerkiksi Fescon 0,5-1,6 mm puhallushiekka tai vastaava tuote soveltuvat täyteainehiekaksi. Täyteaine tukee tekonurmen kuituja eli auttaa sen ns. "ruohoja" palautumaan nopeammin pystyasentoon. Täyteaineen tuoman painon ansiosta tekonurmi pysyy myös paremmin paikoillaan. Kaikkia mallejamme voi käyttää myös ilman täyteainetta. 

 Läpäiseekö vesi Greenside-tekonurmen? 

Kyllä. Kaikissa malleissamme on vedenläpäisyominaisuus. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tekonurmimaton pohjassa on pieniä reikiä, joista vesi pääsee kulkemaan, eikä vesi jää isoiksi lätöiksi tekonurmen pintaan.

Kuinka leveitä tekonurmikaistaleet ovat?

Toimitamme tekonurmen 2 metriä leveinä rullina. 

 Sopiiko tekonurmi koirille ja muille lemmikeille?

Greenside-Tekonurmi soveltuu hyvin myös koirille ja muille lemmikeille. Tekonurmi on myös helppo putsata vedellä mahdollisista jätöksistä. Suosittelemme agilityyn Prosport-malliamme. 

Mihin toimitatte tai voinko noutaa tilaukseni?  

Toimitamme tuotteemme ympäri Suomen. Tekonurmitilaukset toimitetaan rahtina asiakkaan kotiovelle. Myös nouto on mahdollinen varastoltamme osoitteesta Läntinen teollisuuskatu 26, 02920 Espoo, erikseen sovittuna aikana. Lue lisää toimituksesta ja noudosta: https://greenside.fi/pages/toimitus 

Tiedustele meiltä myös mahdollisuutta toimittaa pienet tekonurmitilaukset (alle 35kg) edullisilla toimituskuluilla postipakettina!  

Mikä on minimitilausmäärä? 

Meidän periaate on se, että jokainen kauppa tehdään. Eli, jos tarpeesi on esimerkiksi vain yksi neliö tekonurmea, voimme sen sinulle toimittaa.

Toimitamme myös isot tilausmäärät. Eli jos haaveenasi on aina ollut oma täysikokokoinen jalkapallokenttä, voimme tämän haaveen toteuttaa. Huomioithan, että isoissa tilausmäärissä toimitusaika voi olla normaalia pidempi.Mistä voin ostaa tekonurmea?

Voit ostaa tekonurmea verkkokaupastamme. https://greenside.fi/collections/greenside-tekonurmet   
Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!