Golf Puttinurmi kotiin

Oletko aina haaveillut kauniista ja helppohoitoisesta golfviheriöstä, joka pysyisi kauniina kesästä toiseen? Tuntuuko ettei kotipihan nurmi kasva kauniina ja rehevänä useista kasvatusyrityksistä huolimatta? Meidän Golf Puttinurmen avulla luotkin unelmien viheriön myös kotipihallesi helposti ja nopeasti.

Golf tekonurmi

Jokaisen golfpelaajan unelma

Normaalisti pelaamaan päästäksesi tulee sinun ensin löytää asiaankuuluvat vaatteet, ajaa golfkentälle asti, etsiä parkkipaikka ja maksaa päästäksesi vasta kaiken tämän jälkeen vihdoin pelaamaan. Kaikkeen tähän saattaa vierähtää useampi tunti, ja useimmiten kiireisen arjen keskellä pelaaminen saattaa tästä syystä jäädä myös toissijaiseksi.

Kuvittele kuitenkin, että kävelisit ulos kotisi takaovesta täydellisesti hoidetulle viheriölle hiomaan pelitekniikoitasi. Ei enää turhaa ajelemista, odottelua, valmistautumista tai erillisen ajan varaamista. Pääset kehittämään puttaustaitojasi aina kun sinulle parhaiten sopii, mihin kellonaikaan tahansa. 

Tämä on erittäin hyödyllistä etenkin silloin, kun haluat kehittää ja hioa pelitekniikoitasi kohti täydellisyyttä. Golf vaatii lajina paljon harjoittelua, kärsivällisyyttä ja toistoja, jotta lajissa on mahdollista kehittyä yhä paremmaksi.

Viheriö kotona saattaa houkutella myös muita perheenjäseniä golfin pariin. Mikä olisikaan parempaa, kun perheen yhteinen harrastus myös kotona harjoiteltavaksi.

Greenside Golf Puttinurmi

Meidän Golf tekonurmi on ominaisuuksiltaan lyömätön: nopeudeltaan se on verrannollinen PGA European Tour- kilpailuiden viheriöihin, ja nurmen 12 mm korkeus takaa mahdollisimman luonnollisen pallon liikeradan.

Tekonurmi on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista Hollannissa, ja se on suunniteltu käytettäväksi Suomen vaihtelevassa ilmastossa. Tekonurmi siis kestää sekä Suomen vaihtelevia sääolosuhteita, että myös ahkeria golfin pelaajia.

Golf puttinurmi

 

Golf viheriön huolto 

Golf Tekonurmen helppohoitoisuus säästää aikaa ja hermoja ja se puhdistuu suurelta osin itsestään sateiden myötä, mutta sen voi tarvittaessa milloin vain huuhtoa esimerkiksi puutarhaletkulla. Mikäli roskia kerääntyy nurmelle, voi harjata pois alueelta. 

Tekonurmen asennus kotiin

Tekonurmi ei ole ainoastaan helppo ylläpitää, vaan myös helppo asentaa. Tilaukset leikataan haluamaasi mittaan, ja postitetaan ympäri Suomen. Voit halutessasi myös noutaa tilauksen noutovarastoltamme Klaukkalasta (Nurmijärvi).

Tekonurmen asennus onnistuu jokaiselta kotinikkarilta helposti saumaliiman, ja saumanauhan avulla. Saumanauha levitetään tekonurmikaistaleiden väliin, ja saumanauhan päälle levitetään helposti levittyvä saumaliima. Tämän jälkeen tekonurmikaistaleet liitetään yhteen, ja liiman annetaan kuivua vähintään vuorokausi.

Valmis tekonurmi on kestävä ja kaunis, sekä tietenkin heti valmiina golftaitojen hiomiseen.

Puttimatto sisälle 

Meiltä löydät myös laajan valikoiman puttimattoja eri pituuksissa. Puttimatto-setti sisältää golf-tekonurmimaton lisäksi chippimattopalan, päätystopparin sekä pintakupin. 

Puttimaton leveys on 1 metri, joten mahdut seisomaan maton päällä, kun puttaat. Olet näin aina samassa tasossa puttausalustan kanssa. 

Lähipeliharjoitukset on helppo aloittaa puttimatolla - rullaa puttimatto auki paketista ja aloita harjoittelu! 

Puttimatto-setit löydät täältä

 

Puttimatto sisällä

Tekonurmen asennusohjeet

Tilaa näytepalat 

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!