Hiekkatekonurmi nyt meiltä

19.03.2022

Koulujen ja päiväkotien pelikentiltä sekä leikkialueilta tuttu hiekkatekonurmi nyt meiltä!

Hiekkatekonurmen löydät verkkokaupastamme täältä.

Alustaratkaisu liikuntaan ja leikkimiseen 

Toisin kuin muut meidän tekonurmet, hiekkatekonurmi tulee täyttää lähes pintaan saakka täyteainehiekalla, jotta pinnasta saadaan tarpeeksi kimmoisa pallopeleihin, kuten jalkapalloon, koripalloon tai tennikseen. Hiekkatekonurmi on myös kustannustehokas ratkaisu ulkokuntosalin alustaksi. 

 

Ulkokuntosali hiekkatekonurmi

 

Hiekkatekonurmi on ollut pääsääntöisesti alustaratkaisu erilaisissa julkisissa hankkeissa, mutta viime vuosina sen kysyntä on lisääntynyt merkittävästi myös yksityisten kuluttajien pelikenttä- sekä leikkialue projekteihin.

Tuttuun tapaan toimitamme hiekkatekonurmen myös jatkossa julkisiin rakennushankkeisiin, mutta nyt myös yksityiskuluttajilla on mahdollisuus tilata meiltä hiekkatekonurmi omaan hankkeeseensa!

Hiekkatäytöstä 

Hiekkatekonurmi vaatii noin 25kg/m² hiekkatäytön.

Täyteaineeksi soveltuvasta pyöreäreunaisesta hiekasta käytetään Suomessa usein rautakaupoissa nimitystä puhallushiekka. Soveltuva täyttöhiekka esimerkiksi Fescon 0,5-1,6 mm tai vastaava tuote.

Leikkaamme keinonurmen haluamaasi mittaan 2m x 30m rullista. Tehdastilauksena saatavilla myös 4m leveys- Kysy meiltä lisää!

Maisemointiin suosittelemme pääsääntöisesti meidän muita tekonurmia, sillä ne muistuttavat tarkemmin luonnon nurmikkoa sekä ne vaativat paljon kevyemmän hiekkatäytön (5-8kg/m²). Meidän muita keinonurmia on myös tarvittaessa mahdollista käyttää ilman täyttöhiekkaa. 

Tilaa näytepalat 

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!