Keinonurmi vai tekonurmi- Mikä ero?

Keinonurmi-käsitteellä tarkoitetaan luonnonnurmea muistuttavaa alustamateriaalia. Alunperin tekonurmi- ja keinonurmi-sanat ovat olleet toistensa synonyymeja, mutta nykypäivänä käsitteet ovat hieman erkaantuneet toisistaan.  

Keinonurmi-nimellä markkinoidaan usein kevyitä nurmikkoa muistuttavia tuotteita. Esimerkiksi rautakaupoista löytyvät nurmimatot, joita myydään keinonurmi-nimellä, ovat usein tarkoitettu kevyeeseen käyttöön.

Rautakaupoissa myytävällä keinonurmella pystyt toki tuomaan vihreyttä eri tiloihin, mutta rautakauppojen keinonurmimatot eivät lähtökohtaisesti sovellu pihalle asennettavaksi. 

Keinonurmi pihalle

Jos haluat alustan pihalle esimerkiksi leikkeihin, urheiluun tai luonnonnurmen korvaajaksi, kannattaa valita tekonurmi. Meidän tekonurmet ovat kestäviä sekä laadukkaita ja ne on suunniteltu Suomen haastava ilmasto huomioiden. 

Tästä syystä markkinoimme tuotteitamme nimellä tekonurmi, emmekä käytä keinonurmi sanaa markkinoinnissamme. 

Tekonurmen avulla pihasi pysyy siistinä ja vihreänä ympäri vuoden! Tekonurmipiha on myös helppohoitoinen, eikä vapaa-aikasi jatkossa kulu nurmikkoa leikaten, vaan voit käyttää aikasi johonkin sinulle oikeasti tärkeään. 

 

Keinonurmi

 

 

Keinonurmen hinta

Meiltä saat tekonurmen edullisimmillaan 22,90€/ hintaan, joka on paljon edullisempi, kuin monessa rautakaupassa myytävät keinonurmet, mutta laadultaan tuotteemme pieksee rautakauppojen nurmimatot mennen tullen! Jos et usko, niin tilaa ilmaiset näytepalat!

Kaikki tuotteemme on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti. Lupaamme, että mikä tahansa malleistamme on kilpailijoidemme vastaavaa tekonurmimallia edullisempi.

Kaikki mallimme ovat Hollannissa valmistettuja. 

Tekonurmipiha

Tekonurmen asennus 

Valikoimistamme löydät juuri sinun käyttötarkoitukseen soveltuvan tekonurmimallin sekä asennukseen tarvittavat asennustarvikeet, kuten liimat ja saumanauhat. 

Olemme myös tehneet verkkosivuillemme asennusohjeet, jotka löydät täältä. 

Tekonurmen käyttäminen mattona 

Vaikka tekonurmi mielletään usein ulkoalueiden alustamateriaaliksi, on sitä silti mahdollista käyttää mattona esimerkiksi ulkoterasilla ja kun käyttöä ei enää ole, voi tekonurmimaton rullata varastoon. 

Säänkestävän tekonurmimaton ulkoparvekkeille ja avoterasseille verkkokaupastamme löydät täältä. 

 

Tekonurmimatto

 

 

Yhteenveto 

Keinonurmet ovat pääsääntöisesti kevytrakenteisia tekonurmeen verrattuna. Jos haluat alustalta kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä, kannattaa keinonurmi jättää kaupanhyllylle ja valita tekonurmi, joka kestää pitkään. 

Valikoimistamme löydät pihallesi soveltuvan tekonurmen sekä asennustarvikkeet. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai tekonurmesta yleisesti, älä epäröi kysyä meiltä lisätietoja! 

 

NÄYTEPALAT

Voit tilata itsellesi näytepaloja haluamistasi malleista veloituksetta! 

Näytepalojen tilaus

JÄIKÖ JOTAIN KYSYTTÄVÄÄ? 

Ole meihin yhteydessä, niin vastaamme kysymyksiisi mielellämme!

asiakaspalvelu@greenside.fi

045 783 299 26

Ota yhteyttä 

 

Tekonurmen pihalle ja peleihin löydät osoitteesta Greenside.fi

Greensiden tekonurmet

Tekonurmen asennustarvikkeet 

Lue lisää artikkeleita tekonurmesta 

Greenside

 

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!