Tekonurmi Agilityyn

Agility on upea koiraurheilulaji, joka vaatii koiralta nopeutta, ketteryyttä ja tarkkuutta. Se on myös laji, jossa alusta on tärkeä tekijä menestyksen sekä kehityksen kannalta. Agilityssä käytettävän alustan tulee olla pehmeä, joustava, kestävä sekä ennen kaikkea pitävä eikä liukas. Tällöin koira pystyy tekemään alustalla lajin vaatimia nopeita käännöksiä sekä ponnistamaan mahdollisimman luontevasti. 

Keinonurmi sopii erinomaisesti agilityn harjoitteluun ja kilpailemiseen. Se tarjoaa tasaisen, pehmeän ja joustavan pinnan, joka on hyvä koiran nivelille ja turvallinen koiran terveydelle. Tekonurmi soveltuu loistavasti alustaksi myös esimerkiksi rally-toko sekä nosework lajeihin.

Keinonurmen etuna on myös sen monikäyttöisyys, turvallisuus sekä helppohoitoisuus. Sen päälle voi rakentaa erilaisia esteitä, jolloin harjoittelu sekä kilpaileminen pysyvät haastavina ja monipuolisina.

Tekonurmi agility

Meidän tekonurmet

Meidän agility-alustaksi tarjoamat tekonurmet ovat erityisen hyviä agilityyn, sillä ne täyttävät lajin haastavat vaatimukset, kestävät kovaa käyttöä eivätkä ne ole liukkaita.

Ota yhteyttä meihin ja kerro koirahallin mitat sekä sijainti, niin teemme kilpailukykyisen tarjouksen käyttöönne soveltuvasta tekonurmesta.

asiakaspalvelu@greenside.fi

045 783 299 26

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!