Tekonurmi koirille

Eläinten ystävät ovat yksi eniten kasvavimmista asiakasryhmistämme. Tekonurmea asennetaan kasvavissa määrin esimerkiksi koiraperheiden pihoille, agility-halleihin sekä koirapuistoihin. Alla olemme vastanneet kysymyksiin, joita monelle koiran omistajalle herää tekonurmea hankittaessa.

Tekonurmi koirille

Kestääkö tekonurmi koirien käytössä?

Kaikki tekonurmimallimme on suunniteltu siten, että ne toimivat sekä kestävät alustana niin leikeissä, maisemointikäytössä tai koirien temmellysalustana. Voit siis olla varma, että tekonurmi kestää myös sinun koirasi käytössä. Tekonurmi kestää hyvin koiran tassujen raapimiset ja muun vastavan kulutuksen, eikä koira voi kaivaa tekonurmeen kuoppia. Pihasi pysyy siis myös siistimmässä kunnossa.  

Jos tekonurmi tulee koiraperheen pihaan, suosittelemme kuitenkin lisäämään tekonurmeen hiekkatäytön, jotta tekonurmimatto pysyy paikallaan kovassakin käytössä. Lue lisää täyteainehiekan merkityksestä täältä. 

Onko tekonurmessa haitallisia kemikaaleja?

Meidän tekonurmistamme ei vapaudu haitallisia kemikaaleja ja ne on valmistettu Hollannissa PP-sekä PE-muoveista. Tekonurmen läpi ei myöskään kasva rikkaruohoja, joten et tule tarvitsemaan rikkakasvien torjunta-aineita tai muita vastaavia kemikaaleja tekonurmipihan hoidossa. Tekonurmen alle tulee asentaa suodatinkangas, jotta rikkaruohot eivät pääse kasvamaan. 

Tekonurmi ja koira

Entä koiran kakat?

Kaikissa tekonurmimalleissamme on vedenläpäisyominaisuus, eli koiran virtsa kulkee tekonurmen läpi maaperään. Koiran kakat sinun tulee kuitenkin kerätä tekonurmelta. Tekonurmen voit halutessasi puhdistaa vaikka puutarhaletkun avulla vedellä.

Keinonurmi koirille

Miten hoidan tekonurmea?

Käytännössä sinun tulee vain kerätä mahdolliset koirankakat. Tekonurmi pysyy myös siistimpänä, jos sitä huuhtelee ajoittain, mutta tästä huolen pitää Suomen ilmasto. Käytön myötä tekonurmen kuidut tasaantuvat ja silloin voit harjata tavallisella pihaharjalla kuidut takaisin pystyyn. Harjaa tekonurmesi muutaman kerran vuodessa, niin tekonurmialueesi näyttää taas uudelta!  Asentamalla tekonurmen sinulle jää aikaa tehdä jotain sinulle oikeasti merkityksellistä, eikä kaikki vapaa-aikasi kulu pihaa hoitaen.

Voinko päällystää tekonurmella vain pienen alueen?

Tekonurmella voit päällystää vaikka vain tietyn nurkkauksen pihastasi tai vaihtoehtoisesti voit asentaa tekonurmen koko pihallesi. Voit asentaa tekonurmen myös sisälle. 

Tekonurmimatto ja koira

Sopiiko tekonurmenne agilityyn?

Jos olet agilityn harrastaja ja haluat harrastaa kotona, niin useampi malleistamme soveltuu tähän käyttötarkoitukseen. Tiedustele meiltä sinun tarpeisiin soveltuvaa mallia!

Tekonurmi koirille agility

Mihin muihin käyttötarkoituksiin tekonurmi sopii?

Vaikka ostaisit tekonurmen lähinnä koiriasi varten, sopii tekonurmi myös moneen muuhun käyttöön. Tekonurmen päällä voi harrastaa eri lajeja ja se toimii hyvänä alustana myös lasten leikkeihin.

Mallistomme on suunniteltu muistuttamaan mahdollisimman tarkasti luonnon nurmea, eli voit korvata luonnonnurmen huoletta tekonurmella, ilman, että pihasi muuttuisi muistuttamaan enemmän urheilukenttää kuin kotipihaasi.

Tarvitsenko täyteainetta?

Tekonurmiamme voi käyttää ilman täyteainetta tai vaihtoehtoisesti hiekkatäyteaineen kanssa. Täyteaine pitää tekonurmen hyvin paikoillaan ja tästä syystä suosittelemme, että jos tekonurmialusta on koirien käytössä, kannattaa siihen asentaa täyteaine. Täyteainehiekka valuu tekonurmen pohjaan ja on hyvin huomaamaton tekijä, joka pitää tekonurmen paikoillaan ja palauttaa tekonurmen kuidut nopeasti takaisin pystyasentoon pelien ja leikkien jälkeen.

Jalkapallokentiltä tuttua kumirouhetta ei tule meidän tekonurmiemme kanssa käyttää.

Tekonurmi Greenside

 

NÄYTEPALAT

Voit tilata itsellesi näytepaloja haluamistasi malleista veloituksetta! 

Näytepalojen tilaus

JÄIKÖ JOTAIN KYSYTTÄVÄÄ? 

Ole meihin yhteydessä, niin vastaamme kysymyksiisi mielellämme!

asiakaspalvelu@greenside.fi

045 783 299 26

Ota yhteyttä 

 

Tekonurmen pihalle ja peleihin löydät osoitteesta Greenside.fi

Greensiden tekonurmet

Tekonurmen asennustarvikkeet 

Lue lisää artikkeleita tekonurmesta 

 

 

 

 

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!