Tekonurmi pihalle- Kestävä ja näyttävä ratkaisu

Haluaisitko saada pihasi viheralueet mahdollisimman huolitellun näköisiksi ja siten viihtyisämmiksi vähäisellä työpanoksella? Tuohon kysymykseen kielteisesti vastaavat ovat harvassa.

Moni haluaa pitää pihansa mahdollisimman siistinä ja viihtyisänä, mutta tämän viihtyisyyden saavuttaminen vähäisellä työpanoksella on käytännössä mahdotonta. Tai on siis aikaisemmin ollut mahdotonta.

Tyylikäs ja helppohoitoinen

Nykypäivän ratkaisu siistiin ja helppohoitoiseen pihaan on tekonurmi. Tekonurmen parhaimpia puolia ovat helppohoitoisuus, kulutuskestävyys, monikäyttöisyys ja vedenläpäisevyys. Tekonurmi soveltuu hyvin kohteeseen, jonka halutaan olevan esimerkiksi helppohoitoinen, kulutuksenkestävä, viihtyisä, näyttävä ja monikäyttöinen.

Tekonurmen avulla luot wau-elementin mille tahansa pihalle ja pihasi pysyy myös siistinä, vihreänä ja se kestää pelit sekä leikit. Tekonurmen asennettuasi voit käyttää ajan, jonka olisit muuten käyttänyt nurmikon ajamiseen ja hoitamiseen, johonkin oikeasti sinulle tärkeään.

 

tekonurmi omalle pihalle

 

Tekonurmen avulla on mahdollista luoda täydellisen siistit ja ylelliset nurmikkoalueet ja sen muodoilla voidaan leikitellä, koska tekonurmen muoto säilyy sellaisena kuin se on leikattu ilman hoitoa, toisin kuin luonnonnurmi.

Monipuolinen ratkaisu 

Tekonurmella saadaan tarkkaa ja siistiä jälkeä, joten tekonurmella kaikki on mahdollista, mitä mielikuvitus vain keksii. Näyttävän puutarhan ja pihan rakentaminen on siis helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Tekonurmen muotoon leikkaaminen tapahtuu mattoveitsellä.

Tekonurmi soveltuu sellaisiin kasvuolosuhteisiin, joissa luonnonnurmi ei menesty. Kova auringon paahde, varjo tai karu kasvualusta ei aiheuta ongelmia tekonurmelle. Tekonurmi ei ruskistu paahteessa, vaan on ympäri vuoden olosuhteista riippumatta aina yhtenäisen omanvärisensä. Kaikki tekonurmimallimme ovat UV-suojattuja. Nurmikko tarvitsee hyvän kasvualustan ja hoitoa, muuten se ei menesty, mutta tekonurmen avulla kuka tahansa saa oman pihansa vihertämään.

Tekonurmi pihalle

 

Meidän tekonurmet 

Greenside-tekonurmet eivät lammikoidu eivätkä ole mutaisia sateella tai sen jälkeen, koska kaikissa malleissamme on vedenläpäisyominaisuus. Tekonurmi on melko nopeasti sateen jälkeen täysin kuiva ja käytettävissä peleihin sekä leikkeihin.

Kun lumet sulavat keväällä tai syksyn sateiden koittaessa luonnon nurmi tarvitsee lepoa, eikä se kestä rasitusta. Tällaista ongelmaa tekonurmella ei ole. Tekonurmi on siis pidempään vuodesta käyttökelpoisempi kuin luonnonnurmi.

 

Tekonurmi pihalle

 

Tekonurmipihan ylläpito 

Verrattaessa tekonurmea luonnonnurmeen tekonurmi vaatii huomattavasti vähemmän ylläpitoa. Tekonurmi ei vaadi kastelua, ilmastusta, jatkuvaa leikkaamista, lannoitteita eikä lepoa. Käytännössä ainoat tekonurmen hoitotoimenpiteet ovat ajoittainen roskien poisto sekä tekonurmen kuitujen eli ns. ”ruohojen” harjaaminen pystyasentoon.

Kumpikaan näistä toimenpiteistä ei ole pakollinen, mutta ajoittain roskien poisto sekä harjaaminen pitävät tekonurmen edustavan näköisenä. Harjaaminen tapahtuu normaalilla pihaharjalla ja se olisi hyvä tehdä muutaman kerran vuodessa.

Ei ole ihme, miksi tekonurmen käyttö lisääntyy, koska sillä on paljon hyviä puolia: se on kulutusta kestävä materiaali, helppohoitoinen ja aina näyttävä sekä siisti. Tekonurmi on siis varma valinta, mikäli haluat pihallesi edustavan nurmen, joka on aina huolitellun ja tyylikkään näköinen.

Keinonurmi vai tekonurmi? 

Tekonurmea kutsutaan monella eri nimellä, mutta tekonurmi on eniten käytetyin nimitys. Usein käytettyjä termejä ovat myös keinonurmi, ruohomatto tai muovinurmi. Tekonurmesta puhutaan monesti myös tekonurmimattona, vaikkei se tyypillisintä mattoa olekaan.

 

NÄYTEPALAT

Voit tilata itsellesi näytepaloja haluamistasi malleista veloituksetta! 

Näytepalojen tilaus

JÄIKÖ JOTAIN KYSYTTÄVÄÄ? 

Ole meihin yhteydessä, niin vastaamme kysymyksiisi mielellämme!

asiakaspalvelu@greenside.fi

045 783 299 26

Ota yhteyttä 

 

Tekonurmen pihalle ja peleihin löydät osoitteesta Greenside.fi

Greensiden tekonurmet

Tekonurmen asennustarvikkeet 

Lue lisää artikkeleita tekonurmesta 

 

Greenside
Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!