Tekonurmi ravintoloiden terasseille

Keinonurmimatto houkuttelee asiakkaita terassille

Tekonurmimatto on loistava valinta piristämään ravintoloiden sekä kahviloiden ulkoterasseja ja sen käyttö ei oikeastaan eroa minkään muun terassimaton käytöstä. Keinonurmimatto kuitenkin muuttaa alueen elolliseksi ja houkuttelevaksi rentoutumispaikaksi, jossa asiakkaasi viihtyvät pitkään!

Tekonurmimaton käyttäminen ravintolan terassilla ei poikkea muiden terassimattojen käytöstä ja sen voi levittää esimerkiksi kivetyksen, asfaltin tai vaikka klassisen puuterassin päälle. Sinun työtaakkaasi vähentääksemme leikkaamme ruohomaton juuri sinun kahvilasi tai ravintolan terassin mittojen mukaan veloituksetta.

Tekonurmi ravintolan terassille

 

 

Halutessasi voit käyttää tekonurmea vain terassimattona, jolloin voit rullata sen varastoon säilöön vaikka yön ajaksi. Vaihtoehtoisesti voit tehdä myös pitkäaikaisen ratkaisun ja asentaa keinonurmen paikalleen terassiin, jolloin tekonurmikaistaleet tulee saumata yhteen liimaamalla.

Ruohomaton avulla erotut eduksesi ja asiakkaasi löytävät itsensä istuskelemassa ravintolasi viihtyisällä terassilla myös jatkossa!

Laita meille viestiä, niin teemme kilpailukykyisen tarjouksen keinonurmimatosta ravintolasi terassille.

asiakaspalvelu@greenside.fi

 

Keinonurmimaton voit tilata suoraan myös verkkokaupastamme  

Greenside.fi

 

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!