Toimitimme Huosiolampi DG – Frisbeegolfradan heittoalustat

10.03.2023

Meidän heittoalustoilta pääset nyt heittämään Huosiolampi DG- frisbeegolfradalla! Huosiolampi DG on täyspitkä, eli 18-väyläinen frisbeegolfrata, joka sijaitsee Polvijärjellä. Rata avattiin virallisesti vuoden 2022 heinäkuussa, mutta Huosiolampi DG on jo ehtinyt isännöidä useita frisbeegolfkilpailuja, kuten Joen liitokiekon seuranmestaruuskisat sekä useita viikkokisoja. Ensi kesänä radalla järjestetään esimerkiksi Am-Tour-kiertueen osakilpailu. 

Radalla on käytössä pääsääntöisesti 2m x 4m sekä 2m x 3m kokoisia tekonurmimattoja heittoalustoina. 

Frisbeegolf heittoalusta tekonurmesta

Yhteistyökumppanit

Meidän lisäksi radan rakentamisessa sekä tukemisessa on ollut mukana esimerkiksi OP Polvijärvi, LähiTapiola Itä, Exel sekä Prodigy Disc Europe. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että Huosiolampi DG valitsi myös meidät yhteistyökumppanikseen!

Frisbeegolf teepad tekonurmi

Radan luonne

Rata kulkee upeassa maastossa lammen ympäri ja sen suunnittelussa on otettu huomioon helppo kulku ja selkeät reitit. Rata on sopiva kaiken tasoisille heittäjille, mutta se myös haastaa kokeneempia pelaajia. Huosiolammen rata tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia ja miellyttäviä väyliä. Maisemat ovat upeita vesielementtien ympärillä, joiden lisäksi yksi väylä ylittää jopa veden. Heittolinjat ovat selkeitä jokaisella väylällä ja korkeuserot tarjoavat lisähaastetta. Huippulaadukkaat korit radalle on toimittanut Prodigy ja niiden lähestyminen aloitetaan väylillä meidän toimittamiltamme tekonurmimatoilta.

Tekonurmi frisbeegolf

Frisbeegolf heittoalustat meiltä

Yleisen koko tekonurmialustoille on 2 m x 4 m, mutta pystymme toimittamaan teepad-matot juuri teidän radan vaatimiin mittoihin leikattuina. Toimitamme heittoalustoja yksityisille sekä julkisille toimijoille ja tarjoamme heittoalusta-ratkaisun niin puistoradoille kuin kilpatason frisbeegolf-radoille. Tarvittaessa toimitamme myös yksittäisiä heittoalustoja. Mikäli teillä on suunnitteilla frisbeegolf-rata tai nykyisen radan heittoalustoja tulee päivittää, niin pyydä meiltä tarjous!

Heittoalustoja voit tilata myös suoraan verkkokaupastamme

asiakaspalvelu@greenside.fi

045 783 299 26

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!