Toimitimme tekonurmen Koti Koiralle-ohjelmaan

13.02.2023

Toimitimme tekonurmen Koti koiralle- ohjelman uusimmalle tuotantokaudelle. Kyseessä on jo toinen vuosi peräkkäinen, kun toimitamme tekonurmen kyseiseen televisiotuotantoon. Molempina tuotantokausina ohjelmassa on ollut käytössä meidän 25 mm korkea Origin-tekonurmi.

Koira tekonurmella

Ohjelman sisältö

Koti koiralle -ohjelman uusin kausi tarjoaa mahdollisuuden seurata tärkeitä kohtaamisia koirien ja heidän uusien omistajiensa välillä. Suomessa on koronavuosien jälkeen entistä enemmän koiria, jotka tarvitsevat uusia koteja ja Koti koiralle -ohjelmassa seurataan koirien matkaa löytämään loppuelämänsä koti. Ohjelman juontaa Janni Hussi ja sitä esitetään kevään 2023 aikana Nelosen kanavilla sekä Ruutu-palvelussa.

 

Tekonurmi koira

Yhteistyöstä

Jatkuva yhteistyö on todiste siitä, että tekonurmemme laatu ja suorituskyky ovat erinomaisia ja että asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä tuotteisiimme. Tekonurmi tuo myös televisiotuotantojen ulkopuolella iloa ja mukavuutta koiranomistajien ja heidän lemmikkiensä elämään. Tekonurmi on myös erinomainen vaihtoehto luonnon nurmelle, kun halutaan luoda turvallinen ja miellyttävä ympäristö koirille.

Haluamme kiittää Nelonen Mediaa yhteistyöstä ja odotamme innolla ohjelman seuraavaa tuotantokautta!

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!