Tekonurmen hinta- Mitä tekonurmi maksaa?

Tekonurmien hinnat ja erot

Olet kiinnostunut tekonurmesta ja haluat tehdä tekonurmesta esimerkiksi pelialueen tai ehkä haluat keinonurmialueen vain piristämään pihasi ilmettä. Tekonurmi soveltuu myös vaikka kotikuntosalin alustaksi tai se voi toimia autotallissa alustana jalkapallotreeneille. Käyttötarkoituksia on rajattomasti ja tekonurmi sopii sisälle sekä ulos! 

Tekonurmesta kiinnostuneille herää usein seuraavia kysymyksiä varsinkin tekonurmen hintaan liittyen:

  • Mitä tekonurmi maksaa?
  • Mistä eri tekonurmien hintaerot johtuvat?
  • Kuinka paljon tekonurmen asennustarvikkeet maksavat? 

Vastaamme näihin kysymyksiin tässä artikkelissa. 

 

Tekonurmi hinta, tekonurmen hinta, hinta tekonurmi

 

Greenside-tekonurmet 

Myymme tekonurmea yksityisille sekä yrityksille. Tekonurmet löydät verkkokaupastamme. Kaikki mallimme soveltuvat pelien ja leikkien alustaksi tai luonnonnurmen korvaajaksi. Aktiiviseen urheilukäyttöön suosittelemme valitsemaan Prosport-mallin. Meidän valikoimista löytyy tällä hetkellä neljää eri tekonurmimallia:

Origin on mallistomme edullisin tekonurmi, mutta se ei ole ollenkaan huono valinta sinun tekonurmiprojektiisi. Tämä tekonurmi maksaa 22,90€/m² ja se onkin edullisin tekonurmi, jota Suomessa myydään. 25mm kuitupituuden ansioista Origin muistuttaa vasta leikattua nurmikkoa ja hinta-laatusuhteeltaan hakee vertaistaan. Tämä on erittäin kustannustehokas ratkaisu moneen eri käyttötarkoitukseen! 

Midway on nimensä mukaisesti mallistomme keskitienkulkija ja se on hyvä sekoitus muita mallejamme. 30mm kuitupituus tarjoaa luonnollisen nurmen tuntuman, sekä aidon ulkonäön. Tämän tuotteen valitsemalla saat itsellesi tekonurmen, joka muistuttaa luonnonnurmea sekä kestää pelit ja leikit. Midwayn monipuolisuudesta johtuen se onkin meidän myydyin tekonurmi. Tämän tekonurmen hinta on 26,50€/m².

Prosport toimii loistavasti alustana esimerkiksi jalkapallossa ja se täyttääkin FIFA:n asettamat standardit jalkapallotekonurmelle. Prosport toimii hyvin myös alustana agilityssä tai kovissa pihapeleissä. Tuntumaltaan jämäkämpi kuin muut mallimme. Hinta 28,80€/m². 

Prestige on Suomen markkinoiden aidoimman näköinen tekonurmi! Prestigen avulla tuot pihaasi arvokkuutta ja wau-elementin, joka ei varmasti jää vierailta huomaamatta. Jos olet kyllästynyt nurmikon ajamiseen ja haluat, että pihasi on aina siisti ja tuuhea, on tämä sinun valinta. Tämä tekonurmi maksaa 29,90€/m².

Mistä tekonurmien hintaerot johtuvat?

Meidän valikoimistamme löytyvien tekonurmien hintaerot johtuvat pitkälti tekonurmen eli ns. "ruohojen" pituuseroista. Tekonurmi, jossa on pitkä "ruohon" pituus, on kalliimpi valmistaa kuin tekonurmi, jossa on lyhyempi "ruoho". Myös tekonurmen kuitujentiheys vaikuttaa hintaan. Prosport-urheilutekonurmen hintaan vaikuttaa sen vahvistettu ja tiheä kuiturakenne. 

 

Tekonurmen hinta greenside

 

 

Tekonurmen asennustarvikkeet

Löydät verkkokaupastamme myös asennustarvikkeet tekonurmen asennukseen. Saatat tarvita tekonurmen asennukseen saumanauhaa sekä saumaliimaa. 

Näytepalat

Halutessa voit tilata veloituksetta näytepalat haluamistasi malleista. Tilaa näytepaloja. 

Jäikö jotain kysyttävää? 

Jos sinulla on jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä. Me kerromme mielellämme lisää!

asiakaspalvelu@greenside.fi

Tekonurmen pihalle ja peleihin löydät osoitteesta GreenSide.fi

GreenSiden tekonurmet

 

Tekonurmen asennustarvikkeet 

 

Lue lisää artikkeleita tekonurmesta 

 

 

 

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!