Tekonurmi myymälään ja liikkeeseen

Tekonurmen avulla nostat tuotteita esille ja lisäät liiketilasi viihtyisyyttä

Tekonurmen avulla nostat tuotteesi esille niin, että se ei jää potentiaalisilta asiakkailta huomaamatta. Tekonurmimatto myös piristää liiketilaasi sekä lisää sen viihtyvyyttä. 

Tekonurmimatto on kestävä ja näyttävä myyntiratkaisu, jolla lisäät tuotteiden kiinnostavuutta ja nostat tiettyjä tuotteita esille. Myymme tekonurmea myös urheilukäyttöön ja nämä myymälämatot on valmistettu samoista materiaaleista.

Voit siis olla varma, että tekonurmimatto kestää myymälässänne vuosia. Sen ei myöskään tarvitse olla aina esillä, vaan voitte varastoida sitä tarpeen vaatiessa kuin mitä tahansa muuta mattoa.

Tekonurmimattomme on valmistettu Hollannissa. 

Tekonurmi myymälään, kauppaan, greenside

Esimerkkitilanteita:

Rautakaupassanne myydään ruohonleikkureita. Esittele ruohonleikkureita tekonurmimaton päällä. Tuotteet pääsevät luonnolliseen ympäristöön ja ne erottuvat myymälässä edukseen muista tuotteista. Kenties teillä on valikoimissamme joku erittäin hyvä ruohonleikkuri, jota haluatte erikseen tuoda esille. Voitte laittaa tekonurmimaton vain tämän tuotteen alle.

 

Tekonurmimatto myymälään ja kauppan greenside

 Keinonurmimatto hinta myymälään

Olet autokauppias ja teillä on myynnissä hybridi- tai sähköauto. Aseta ympäristöystävällinen auto tekonurmimaton päälle ja pystyt viestittämään potentiaalisille asiakkaille auton ympäristöystävällisyydestä. Kun autoa esitellään nurmimaton päällä, asiakas tajuaa jo nopealla vilkaisulla, että kyseessä on jotenkin sähköön sekä ympäristöystävällisyyteen liittyvä tuote.

Huonekaluliikkeessänne myydään terassikalusteita. Esittele terassikalusteet tekonurmimaton päällä, niin tuotteet pääsevät luonnolliseen ympäristöön. Puutarhakalusteet ja muut pihatuotteet erottuvat edukseen aidon näköisen tekonurmimaton päällä, kuin perinteisen myymälämaton päällä.

 

Tekonurmi myymälään greensideltä

 

Ruohomatto myymälään

Tekonurmimatto tarjoaa rajattomat mahdollisuudet tuotteiden esittelyyn ja tekonurmea voi hyödyntää myös pienten yksittäisten tuotteiden esille nostamiseen. 

Tekonurmi myymälään
Keinonurmimatto kauppaan ja myymälään greensideltä

Myymälään tarkoitettu tekonurmimatto ei tarvitse erillistä asennusta ja se levitetään paikoilleen niin kuin mikä tahansa muu matto. 

Tekonurmimattoa voi muotoilla mattoveitsellä.

Myymäläkäyttöön tarkoitetun tekonurmimaton kuitujen eli ns. "ruohojen" pituus 20mm tai 30mm. Leveys 2 metriä. 

Valmistettu Hollanissa. 

 

Hinta 19.90€/m² + toimituskulut. Hinta sis. alv 24%. 

Ota meihin yhteyttä, niin mietitään teille sopiva tekonurmiratkaisu! 

asiakaspalvelu@greenside.fi

 

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!